Personal Branding links week 4

25 januari 2009 - Door: Tom Scholte

google

Er wordt heel wat geschreven over personal branding. Wekelijks zal ik een selectie maken zodat niet iedereen het web hoeft af te zoeken.

  • Do You Know Your Audience, een post op personalbrandingblog.com van Katie Konrath. Katie schrijft over het belang van het weten waar je het allemaal voor doet. Of je nu een blog bijhoudt of op een andere manier bewust aan je personal branding werkt, weet voor wie je doet.
  • Why tough girl 101 takes combatives, een blog post van ‘tough girl 101′-kat Argonza over haar eigen bewust personal branding als ‘tough girl’. Wat ze aan activiteiten onderneemt om haar reputatie waar te maken.
  • The art of establishing your personal business brand. Een blogpost van Craig Vom Lehm waarin hij zijn visie op het ontwikkelen van een sterke brand geeft: 1. bepalen wat je voor diensten aanbiedt 2.ontwikkeling en uitvoeren van je persoonlijke marketing strategie gericht op het verhogen van je zichtbaarheid 3. netwerken, zorgen dat mensen je kennen.
  • 14 great sites about branding your journalism. Een post van Kurt Greenbaum met 14 relevante sites voor journalisten om hun personal branding vorm te geven. Maar zeker ook waardevol en relevant voor andere beroepsgroepen. (inclusief de site 100 tips using social media for your personal branding)
  • Branding You. Een post van Katherine Nobles over de personal branding van CBS nieuwslezers. Waar Nobles zich afvraag of het programma rond de brand van de nieuwslezer wordt gemaakt of andersom.
  • Build a page on the web artikel op de site van de Wall Street Journal over het belang van het hebben van je eigen website als onderdeel van je personal branding.

Lees jij ergens iets over personal branding dat voor anderen ook interessant kan zijn, stuur even een mailtje en ik neem het op in de lijst van volgende week.


Mijn reactie